Jo Beau V460

Jo Beau V460

2 499,00

Wij verhuren deze machine ( link verhuur )

De V460 pro gazonverluchter heeft een messen-as die in de lijn van de wielas ligt. Hierdoor verticuteert de V460 gelijkmatig ongeacht de glooiing van het terrein. De zwenkwielen achteraan zorgen voor de nodige souplesse, stabiliteit en vergemakkelijken het afdraaien. De optionele wielfixatiestang kan eenvoudig gemonteerd worden op de zwenkwielen om gelijkmatige banen te verticuteren op glooiende gazons of taluds.

Deze verticuteermachine wordt zowel door professionals als in verhuur-toepassingen op de proef gesteld. Het messenhuis, vervaardigd uit duurzaam staal, garandeert zowel de duurzaamheid als de veiligheid van de bediener en de omstaanders. Grote alu wielen, wielschrapers, een rubberen spatlap, ergonomische hoogteregeling en diepteverstelling van de messen als een inklapbare duwboom zijn enkele technische eigenschappen die kenmerkend zijn voor de V460.

De revolutionaire, door Jo Beau® gepatenteerde Greenknives® garanderen een ongeziene werktijd. Door de messen eenvoudig een kwartslag te draaien, is het niet meer nodig de messenas te demonteren voor het vervangen van de messen. De Greenknives® zijn leverbaar in vaste en losse versie. De messen zijn in spiraal gemonteerd om gelijktijdige aanraking met het gazon te vermijden. Dit maakt de Jo Beau® V460 tot een kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke verticuteermachine.

jo beau m500

Performantie

Werkbreedte
460 mm

Werkdiepte
Max. 10 mm

Motor

Aandrijving
Benzine motor

Merk & type
Honda GX200 1 cil. 4-takt

Vermogen
4 Kw (5,5 Pk)

Verbruik
1,7 L/u – 3600 toerental

Geluidsniveau Lw (A)
92 dB(A)

Design

Afmetingen (LxBxH)
1210 x 790 x 970 mm

Gewicht
59 kg

Verticuteertechnologie
Jo Beau® trommeltechnologie™

Chassis
Staal met poedercoating

Messen
Greenknives® – 4 maal draaibaar

Vaste messen (aantal / dikte)
21 / 3mm

Losse messen (aantal / dikte)
21 / 3 mm

Mesoverbrenging
Dubbele industriële V-riem

Inklapbare duwboom
Standaard

OOK IN ASSORTIMENT