Categorie: Tag:

Jo beau V460 Verticuteermachine

Jo beau V460 Verticuteermachine

35,00

Verticuteermachine Jo beau V460 € 35/halve dag   € 60/hele dag

De machine is volgetankt bij afhaling, en wij verwachten dat deze vol terug keert.

De V460 pro-scarifier gazonverluchter heeft een messen-as die in de lijn van de wielas ligt. Hierdoor verticuteert de V460 gelijkmatig ongeacht de glooiing van het terrein. De zwenkwielen achteraan zorgen voor de nodige souplesse, stabiliteit en vergemakkelijken het afdraaien. De optionele wielfixatiestang kan eenvoudig gemonteerd worden op de zwenkwielen om gelijkmatige banen te verticuteren op glooiende gazons of taluds.

Deze verticuteermachine wordt zowel door professionals als in verhuur-toepassingen op de proef gesteld. Het messenhuis, vervaardigd uit duurzaam staal, garandeert zowel de duurzaamheid als de veiligheid van de bediener en de omstaanders. Grote alu wielen, wielschrapers, een rubberen spatlap, ergonomische hoogteregeling en diepteverstelling van de messen als een inklapbare duwboom zijn enkele technische eigenschappen die kenmerkend zijn voor de V460.

De revolutionaire, door Jo Beau® gepatenteerde Greenknives® garanderen een ongeziene werktijd. Door de messen eenvoudig een kwartslag te draaien, is het niet meer nodig de messenas te demonteren voor het vervangen van de messen. De Greenknives® zijn leverbaar in vaste en losse versie. De messen zijn in spiraal gemonteerd om gelijktijdige aanraking met het gazon te vermijden. Dit maakt de Jo Beau® V460 tot een kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke verticuteermachine.

jo beau m500

Performantie

Werkbreedte

460 mm

Werkdiepte

Max. 10 mm

Motor

Aandrijving

Benzine motor

Merk & type

Honda GX200 1 cil. 4-takt

Vermogen

4 Kw (5,5 Pk)

Verbruik

1,7 L/u – 3600 toerental

Geluidsniveau Lw (A)

92 dB(A)

Design

Afmetingen (LxBxH)

1210 x 790 x 970 mm

Gewicht

59 kg

Verticuteertechnologie

Jo Beau® trommeltechnologie™

Chassis

Staal met poedercoating

Messen

Greenknives® – 4 maal draaibaar

Vaste messen (aantal / dikte)

21 / 3mm

Losse messen (aantal / dikte)

21 / 3 mm

Mesoverbrenging

Dubbele industriële V-riem

Inklapbare duwboom

Standaard

OOK IN ASSORTIMENT